Jornada nefasta per als dos equips catalans que van jugar els seus partits de copa: Espanyol i Girona van quedar eliminats pel mateix resultat advers de dos gols a un en contra, en dos partits de guió diferents. Un altre plat fort de la jornada, el Betis Sevilla, va suspendre's en rebre el català Joan Jordan un cop de bastó vingut del públic i es reprendrà avui diumenge a les 4, a porta tancada.

MALLORCA 2 - ESPANYOL 1
Passat un inici prometedor, els blanc-i-blaus han mostrat poca ambició per anar a buscar el partit i, quan ha realment calgut en veure's a sota en el marcador, s'ha vist impotents. L'equilibri ha començat a trencar-se, en el minut 32, amb una genialitat de Take Kubo convertint en gol una falta directa.

I quan el davanter Abdó Prats ha rematat a gol un córner tret per l'incombustible Salva Sevilla en el 60, ja no hi havia més remei que anar a l'atac, amb un resultat immediat: dos minuts només més tard, en el 62, Javi Puado remata una assistència d'Adrià Pedrosa. L'àrbitre de camp anul·la el gol, però el VAR ho revisa i l'acaba donant, que efectivament hi havia diversos espanyolistes fora de joc, menys Puado. La reacció, però, es queda a mitges i el Mallorca sap adormir el joc per esperar el xiulet final.

GIRONA 1 - RAYO VALLECANO 2
La primera part del matx ha acabat en taules (1-1) quan el davanter català del Rayo, Sergi Guardiola, ha enviat un cacau per baix al primer toc. Era el minut afegit de la primera part i igualava el cop de cap de Bernardo Espinosa, assistència Borja Garcia, del minut 26.

La primera part havia deixat la sensació que el Girona podia seguir endavant a la copa, però, a l'empat a la ratlla del descans, s'hi ha afegit, just començar la represa, una mala cessió enrere d'Ibrahima Kebé que Sergi Guardiola, de nou, resol davant Juan Carlos. Els catalans han gaudit de dues bones ocasions de tornar a anivellar el marcador: primer, amb un penal, que Stuani ha llençat a les mans de Luca Zidane i segon amb un gol de Pablo Moreno que s'ha anul·lat per un fora de joc dels que solament es veuen amb les línies del VAR.