Equívoc marcador final del duel entre el Joventut de Mollerussa i el Getafe, tot i les cinc categories que els separen. Aquest 1-5, que podria ser normal, és exagerat. A més, el primer gol del matx ha estat el gol local, de Putxi, tan aviat com el minut 3. És una falta lateral mal refusada i el davanter local fica el cos per endur-se la pilota i passar-li-la al porter per sota les cames.

Els visitants han igualat la partida, de penal, en el minut 19 i amb aquest esperançador resultat s'ha arribat al descans. Ha hagut de ser amb un segon penal com l'equip de primera ha donat la volta al marcador. Era el minut 52 i a partir d'aquí, el partit ha sigut una altra cosa especialment quan han arribat dos gols més en dues jugades consecutives, en els minuts 57 i 58. El cinquè i darrer gol, ha arribat faltant un quart d'hora, en el 75. Digníssim paper el de l'equip del Pla d'Urgell del que poden estar-ne ben satisfets.

ATLÉTICO SANLUQUEÑO 2 - CE SABADELL 0
El Sabadell va quedar aparellat amb un equip del seu mateix grup de la 1a RFEF i hi havia el recent precedent la la victòria arlequinada per 1-0 a la Nova Creu Alta. Aquesta vegada, però, i en terreny andalús, els vallesans han quedat eliminats de la Copa per un 2-0, gols aconseguits passada l'hora de partit, minuts 65 i 76, amb dues rematades força semblants, des del centre de l'àrea petita.